Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku 125


November


Vinden, mina steg
bjuder höstlöven till dans.
Den sista dansen.




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2018-11-01 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP