Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flata stenar

Platt faller regnet
över någon

Utan framfart
eller återvändo

Som förlorat sig
i alla tänkbara
förluster
Och sörjer
sin förlorade
resa

Innan den ens
hunnit börja




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2018-11-01 19:58



Bookmark and Share


  DavidM VIP
En text som berör.
2018-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP