Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En del berättande texter på rim, följer inte en traditionsenlighet kan det tyckas. Men även de som skrivit exempelvis Limerick, var och är osams om dess varande och uppbyggnad. Således även andra former av skriven konst.


Försök till berättande rim - en rick




Texter är litet som charader
spelade gåtor likt tre spader
än i kortspel finns där bud och avstod
kanske en känsla av armod
en sorts fattigdom bland somliga rader.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-02 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP