Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sebastian är en figur jag nyligen inlemmat i mitt galleri av galjoner. Ändå tycker jag mig kunna erinra han förkommit redan något förut, här som där. En egensinnig typ, som illa låter sig regeras. Stark i sin person och uppträdande.


Som Sebastian säger





Jag har mitt eget perspektiv. Mina bekanta, vänner, familj eller de vilka inbjuder mig att komma, dyka upp. De har arr erkänna mig som bärare av mina egna kläder. De kan förstås genom utpressning och manipulation få mig att klä mig efter deras egen smak. Men jag har min egen stil. Antingen får de mig att klä mig efter deras smak. Bara att de då inte får min närvaro att färgas av min personlighet. Om det å andra sidan är den de är ute efter, kommer jag i för tillfället självvald klädsel. De kan inte få båda sina val tillfredställda, utan antingen det ena eller det andra. Så fort någon söker få båda dessa krav tillgodosedda, där jag sätter mig på som tvären och kommer ej. Eller om jag blir inbjuden under falska förespeglingar, får det vara med mina underbara talanger inom vitt skilda områden, som närvaro eller prestation.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-17 02:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP