Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den stilen har förekommit i flera former. Till och med i en romantisk låt. Bara att jag här varierar den en smula. Stilen då. Parafras på en text. Har som sagt skrivit flera varianter på detta tema innan. Texten är från 2014.


Variant på en text om kärlek





Om du vore skräpet
vore jag inte skyffeln,
men väl den
som höll i handtaget.

Vore du stranden,
ville jag inte vara vågen,
utan en badgäst
på hotellet intill.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-29 00:45



Bookmark and Share


  ULJO
Hur som helst. Kärleken är underbar och kan inte nog hyllas.
2019-03-29

  Sturesdotter
Tack för dagens första leende.
Att få fram bilder i mitt inre är något du är bra på.
Också.
2019-03-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP