Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÅNGER och bilder och dikter

Vi vill för-
inta
den onda kulturen,
den är förintad,
och de viljor
som regnar från himlen
ska göra marken havande
av sånger och bilder och dikter.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-03 22:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad är detta? Ska vi censureras eller vadå?
2018-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP