Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jättelik kropp

Tankens vilja
Förlöser sig själv
gång på gång
Genom moderns
jättelika kropp
Sprungen ur
fysikaliska
orsaker
Stark och vacker
En overklighets
saga
Tillkommen ur våra
teorier
om den så- kallade
verkligheten




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-04 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP