Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I terapi


Skam och stolthet

Jag skäms
över
mina dikter.
Så misslyckade…
Jag vill
känna stolthet
över att kunna
kommunicera
hjärtats och huvudets
känslor och tankar.
Stolthet i bröstet,
jag tackar!




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-05 08:38



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Varför ska du skämmas? Be proud!!
2018-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP