Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÅ ÄR NOVEMBER

rå är november

och blå är december

med stjärnor, rymd och tutti frutti

vild är april

som jag nu längtar till

när det mörknar

 

LARZ GUSTAFSSON 6/11 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2018-11-06 18:25



Bookmark and Share


  Annika Persson
Jag är råare
(aprilskämtet)
2018-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP