Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Quo vadis?

 

 

 

 

jag är här jag

är

 

darude där

 

överallt överallt överallt överallt överallt överallt

överallt

 

ingenstans

 

följ mig jag förföljer

dig nu

 

närvarande tiden frånvaron

 

tick-tack

 

tick-tack

 

tick-tack

 

tick-tack

 

på alla hjärtans dag

 

hjärt

 

stille

 

stånd

 

avståndet variabelt

 

stånd

 

tillstånd till porslinskross skärvorna av

ett jag

 

påmålade skärvor med

ögon mina

ögon

 

bottenlösa brunnar

 

svarta

 

om natten natten natten

natten natten

natten

 

mandelbroten fraktala

projektioner

 

lyser

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-07 01:18

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP