Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv

Ett liv en död.
Så varför bråka när man kan älska?
Varför slösa bort på tid?
Älska idag man vet aldrig när man går miste om den man älskar.




Övriga genrer av lyxpinglaa
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-06-15 21:00



Bookmark and Share


  mb74
bra skrivet,riktiga klokord:)))
2006-06-15
  > Nästa text
< Föregående

lyxpinglaa
lyxpinglaa