Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En del….

 

En del av mig
Är
En dröm

Resten av mig
Är
En tanke

Tanken!
Förblev
Till dröm

Drömmen!
Förblev
Till ros

Rosen!
Förblev
Till aska

Askan
Blev
Jag till

Sprid min aska!
Vädjar
Jag till världen

Sprid min aska i tomheten!
Så, Ingen annan människa på jorden
Behöver drabbas av ensamheten 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2018-11-07 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP