Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitter

Dimmorna lättar aldrig för en del.
Mungiporna är alltid nerdragna.
Ögonen, hårda och kalla, möter sällan eller aldrig någon annans blick.
Axlarna är uppdragna, ryggen böjd, händerna djupt nere i fickorna.
Stegen strävar framåt, som i motvind.
Orden, som ändå måste sägas, är få och vresiga.
Det är ingen ond människa.
Det är en ensam människa som inte hittar ut ur
sin bittra cirkelgång.







Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-07 16:05



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Alla människor har en historia, så också de bittra och vresiga.
2018-11-07

  HelenaW
Bra förklarat.. Många har man mött.
2018-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP