Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och min bluegrass banjo

 

 

 

 

Vi och jag

på en väg på väg till

destination okänd kosmiska

drömland

 

vi är unga vi är blåögda stolta och modiga

 

jag och min bluegrass banjo

på väg

 

där finns vibrationer

färger

i

n

g

e

n

absolut

ingen kunde tänka

men

 

it's getting dark in the end of the night I can feel you

come up close”

 

vindar blåser

blåser

ett

två

tre

fyra

på morgonen

 

Kungsträdgården fontänen vi

höga rökat

 

Va kul du kom hit sade klädsnobben i scientologkyrkan som staff på Narconon får du gratis auditering – Stora smajlet

 

Kungsträdgården fontänen vi

höga rökat

 

centralen

pendeltågen linje 41x

Huddinge

 

jag och min bluegrass banjo

på väg

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-07 17:23

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En riktigt skön psykedelisk ton!
2018-11-08

  Baystream
Gillar verkligen berättarrösten i denna!
2018-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP