Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min Anna flätar ofta mitt skägg. Det är utgångspunkten för denna ordanhopning, som strax övergår i - och slutar som - en existentiell iakttagelse.


Braiding


Braiding my beard

She is
braiding
my beard

Time spirals our place
in space

arises

falls away

I watch my braided beard
in a mirror

as clouds
of elementary particles
and waves of energy
portray us

through
appearance

dis

(dis) appearance

(appearance) dis
(dis)
appearance




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2018-11-07 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP