Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan släppa nu

I närheten av döden
härskar märkliga tempusformer,
i olika grad sammanvävda
då-nu-sedan
och andra, obestämbara flöden
där de älskade vimlar in och ut
genom medvetandets sorgegårdar,
och i själva döden stannar flödena upp
i en enda samtidighet,
som vid händelsehorisontens slutgiltighet
på randen till Kosmos svarta hål

och Anna håller fortfarande Grip
i grimskaftet
när han ligger död bakom stallet
efter veterinärens bultning
och avblodning

”Du kan släppa nu, Anna”




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-08 17:15



Bookmark and Share


  cilax VIP
fin
2018-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP