Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet att du inte finns, men jag behöver tala med dig

Sen morgon i sovrummet,
i bruset och Lancasterbordunen
från golvfläkten,
utsträckt över Stora Drömskeppet
utan vare sig täcke eller lakan
i sommarvärmen,
med Max Tegmarks matematiska universum
över magen
tänker jag på Sune,
som gett mig boken,
och på de trådiga mönster
som universum bildar
i gravitationsförstärkta utbredningar
ur alltets själva DNA,
och stundtals glömmer jag sorgen
jag lever i
efter Grips plötsliga död

Kära Gud, jag vet att du inte finns,
men jag behöver tala med dig




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-08 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP