Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsdunkla amnesier

Kattens och solens relation kan jag bara ana
härute i björklövsflimrets september,
men jag har god hjälp
av den klingande koton
och den hesa shakuhachin
på Spotify inifrån huset
när jag slumrat till på verandan
med solen i förmiddagshöjd
och katten i knät

Livet har ett smygande förlopp
i höhärsemarsch
genom barndomsåren

men slutfasens härsor flyttar in
i minnena,
på orörliga led
mot skogsdunkla amnesier




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2018-11-08 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP