Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ibland delar vi hungern och vattnar blomman. En kyss kan betyda ... Allt


BON APPETIT TIGER - kärlekens gourmet

 

Ett vilddjur i salladsbaren
Svingar mig i rucolan
Minglar med Kalamata

Alfalfa när min extas
Hummus förför munnen
Solrosfrön blomstrar min hälsa

Fyller mig med grönkål som klorofyll
Vitlöken dansar i anden
och körsbärstomaternas älskog
med charlotten, persilja
och salt hetsar ytterligare
mitt heta med ljuvlig äkta Feta

Sälta rullar i min mun
Hälsa, kyss mig
Honunga mig söta
Klyfta mig vacker
C-vitamin och extra
Se i Lyckopen

Fyll mig med klorofyll.
Livsfriska ta mig.

Jag hänger mig i Lust
Smaklökarna är min Ciceron,
buffén min bröllopssäng
Himalyasalt min musa
Balsamvinäger min
Sötmas saltoportal
Högljudda Guruguajer
Lyckopen tuggar
Smakar, njuter
Rullar runt
Kom, kom njut i min mun
Vill njuta Dig i mitt liv

I en smaksensation som
Doften av evig Umami


Akt 2

APTIT
Får jag fresta med
Livet som smakar mer
En rätt som aldrig
Gör Dig mätt?
Och mer
Hett, rått, varsamt tillagat,
bankat, knådat, äppelkysst
sött och allt Du längtar
I vår samma mun
Umamikyss



© Ord & Bild DominiQue NVC Costa


 

 




Fri vers av DominiQueen
Läst 371 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-09 21:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En gormet middag av underbara känslor!
2018-11-13

  DominiQueen
Åh tack Maria den fria - den dikten är lite speciell i det som sker runtomkring :-)

Keep Shining that LoveShine
DominiQue
2018-11-10

  AiA Maria den fria
Sann njutning
Tack
2018-11-10

  DominiQueen
Tack fine ULJO

Keep Shining :-)
2018-11-09

  ULJO
Kul text på tema kärlek. Fyndigt
2018-11-09
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen