Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Version 5


Mitt trötta jag.

Vill du:

Ta hand om disken.

Laga min mat.

Byta mina lakan.

Tvätta mitt hår.


Massera mina fötter.


Jag lider av:

Trötthet som förlamar.

Olust som förstenar.


MEN:

Musik läker, lenar.

Och:

Solljus genom dimman.

Snart vaknar lusten till liv igen.




















Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-10 12:21



Bookmark and Share


    Max Poisé
Absolut!
2018-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP