Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Iakttagelser en novembermorgon


Morgonstämning

Diskmaskinens diskreta mumlande
kaffebusken tappar ett blad
ljudlöst

Blomflugorna dansar ryckigt
gryningen anas
blå toner vid horisonten

Markisen är fransig i kanterna

teet doftar honung

Huset andas frid




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-10 14:57



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En text som förmedlar lugn, ro och harmoni!
Bra skrivet.
2018-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP