Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek åldras vackert

En liten flämtande låga.
Ofta inte mer än så
men ändå,
ständigt närvarande.


Ett ljus som
finns där och
aldrig slocknar helt.


Stundtals flammar
lågan upp till eld
likt soluppgången
över Havet i öster.

Eller som de
gyllene lönnlöven
i september
i solnedgången.


Det kan
inte vara
något annat
än kärlek.




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-10 16:19



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text i kärlekens namn!
2018-11-10

  Öknens Ros VIP
när kärleken är som vackrast.
2018-11-10

  Viksten
Vackert
Ömsint
2018-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP