Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Judy 1953 - 2009 (gifta 1978 - 1985)


Judith Marian Spangenthal-Nordin

Om jag vore i Baltimore
skulle jag lägga en sten
på Judys grav

Hur kan sju år kännas
som ett kort möte?

Träden gnisslar därute

Huset är tyst




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-10 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP