Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Redigerad 200716


Elände elände elände

Inte ytterligare en dikt om lycka, tack!

Jag söker, och hittar en bok om barnamord,
- nej sådant vill jag inte, verkligen inte, frossa i.

Skulle jag kunna få en text om en riktigt rälig
kärring med underbett och ett varigt bensår
så skulle jag njuta.

I barndomen har hennes styvmor låtit henne bo i
ett kyffe i hönshuset.

Hon förfrös händerna på grund av kalla vintrar.


Läraren utsatte henne för mobbning,
för på den tiden fanns inget som hette dyslexi.
Hon var LAT.

Hon får absolut inte ha hittat någon prins.

Jag orkar inte läsa något mer om om gulliga barnbarn.

Några dikter om lite olyckliga liv , tack,
så jag kan jämföra, och må gott här i min barnbarnslöshet, och med min eviga trötthet.





Övriga genrer (Satir) av Cikoria Blå VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-12 14:05



Bookmark and Share


  Ida-Marianne
Ja så där kan man känna sig ibland.
Vi är nog rätt många som har och har haft olika problem och upplevt sorger och bekymmer men det känns inte så naturligt att skriva om dem. Berätta för oss om din eviga trötthet så kanske vi kan haka på och hjälpa dig med något.
2018-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP