Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljuden som inramar ordanhopningen är en oredigerad inspelning av ett spett som jag dunkar ner i isen på gårdsplanen och vränger runt.


Slukhål

Tiden sipprar in
genom migränspegeln

Orden jag yttrar når mina öron,
det ena efter det andra,
medan jag uppmärksamt lyssnar
efter motsägelser,
alltid beredd att kritisera

(Inget plan på himlen,
ingen blåst i träden)

Tiden sugs ner
i evighetens glupande slukhål




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2018-11-12 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP