Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KROSSAR

 

Jag ska slå sönder era planer
Det där som blott är mänskligt gods
Slår mig i slang med partisaner
som har min Mästare som lots
Jag sätter käpparna i hjulen
Jag säger stopp och sätter P
Jag bränner broarna och skjulen
och vandrar rakt från A till B

LARZ GUSTAFSSON 12/11 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2018-11-12 22:15



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Starkt
2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP