Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden rinner ut snart

Inget ljus
den här
morgonen
Det är bara
du
som kan
lysa vår väg nu
Vad händer om
du vägrar
Vågar inte
tänka tanken
ens
Av någon
anledning
Som inte ens
du verkar veta
Slogs ljuset ut
den här morgon
Allt blev svart
och det är bara
du som vet
På vilket sätt
vi ska återfå
ljuset
Själv kan jag
inget göra
Ändå gör du
inte det du
måste
Så mycket
omtanke har
ingen fått
som du
Ändå vägrar
du ge oss ljuset
åter
Tiden rinner ut




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-14 09:54



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tungt och besvärligt att famla i mörkret och längta efter ljusets återkomst!
2018-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP