Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cievrraláhkus gravkammare

Dimbältet
är Cievrraláhkus gravkammare

Avsigkomna fläktar
rycker i tältet;
tilltar ibland i styrka,
som ilskna tankar
i en cell

Dagen
är en stående våg
av hårdhänt ingenting

På Cievrraláhku
är livet barskrapat
och tiden tom




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-14 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP