Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryggsäck

Du har haft mycket tungt att bära,
din gamla "Kånken" är så sliten.

Nu är det dags för en ny modell,
du ska ut på större äventyr.

Den nya ryggsäcken ska fyllas
med en packning som är tung,
men som är lätt att bära.

Du är vuxen.

Din lärotid är inte över.

Din gamla ryggsäck har en så vacker patina.

Spara den med allt sitt innehåll.

Låt den påminna dig om allt du burit
för att komma dit du är idag.





Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-15 07:25



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fint om livets prövningar.
2018-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP