Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molnen far iväg

Solen må skina
jag bryr mig inte ett dugg.
Jag älskar molnen
de far iväg över sjön
likt luftskepp och havsörnar.




Bunden vers (Tanka) av Cikoria Blå VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-15 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP