Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst tanke

Tänkte att
orden
inte räckte
Så jag gav dig
min tysta tanke
som följeslagare
på din fortsatta väg
Det du själv
inte kunde sätta
ord på, hoppades
jag sedan att
kvällens vila
och nattens
drömmar kunde
hjälpa till att
formulera
Ville bespara
dig
de ord
och förmaningar
Du
inte längre
orkade höra




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-15 16:17



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2018-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP