Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barfotig

barfotig i jeans och tröja
ute framför huset i novembrig sol och ostvindslä
vind känns inte här
men jag hör den i samtal med träden
"kom vinter kom mörker och snö kom nästa tid
kom vår och tö"
som i ett susande mantra
jovisst
jag spretar med tårna ser på fjorden
"kom nästa tid"
tänker jag

och sångsvanarna passerar i skyn bort mot sydväst
fylkingar svepta av vind
ropar och sjunger till mig härnere "vi ses vi ses vi ses"
och jag
jag spretar åter med tårna
hoppas på det




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-19 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP