Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Essensen av dig

Vår tid
slocknar aldrig
Oavsett alla
vandringar
längs
pilgrims- leden
Är du också
mitt
kött och blod
Eller är det
kanske
du som är jag
Utplånad av
kärleken
till dig
vill jag vandra
din Golgata
i ditt ställe
För du är
essensen
av mig
och de röda
rosornas
mönster
över min sjal




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-20 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP