Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku 133


Notering från natten



Se hur jag ligger
som en oagnad metkrok
Så kan jag sova




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-20 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP