Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Påhitt


Vänner. Vänner! Vänner?

Vi hade det så trevligt,
skämtade och skojade
som vänner gör.


Det var något som
inte stämde.


Efteråt låg värdinnan
sjuk i migrän två dagar,
fick jag veta senare.


Vi bjöds aldrig dit igen.

Vi bjöd dem tillbaka
men -
tyvärr de var redan upptagna.


Jag undrar än vad som gick fel.

Berömde vi maten för lite?
Använde vi fel bestick?
Snöt någon sig i servetten?

Eller var det det att jag högljutt
sa något om människors lika värde.











Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-21 12:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En sann vän håller ihop för den du är, och är öppen att lyssna och prata, enda in till döden.

Men vad är en "vän"?
2018-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP