Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välvilja och vilja att minnas gott

Det händer att jag saknar dem
de där som lade sig i och kom
med råd som jag inte hade
bett om.
De som talade om hur livet egentligen
skulle levas,
för de visste, de hade varit med om samma sak.
De som talade om att så där ska du göra,
så där ska du handla, så där ska du bete' dig.

Det har hänt och det händer att jag är en sådan människa.

Jag undrar om det händer att de där människorna som jag har utsatt för denna,
ibland så snedvridna form av välvilja,
kommer ihåg mig
och om de saknar mig för den jag är?

Trots allt.

Såsom jag minns en del av dem.






Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-25 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP