Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är då rent märkvärdigt så klok, förståndig och rent av klyftig o tillika smart en är som femåring. Det är först då en klivit över ribban som de första nio årens grundskola fått en individ vuxit upp i, som en plötsligt 'inte förstår något'.


Det en femåring kan... (3 och 4)




...som logik, påminner om en granne.
Eller kanske flera.
Som andra människor,
än en själv, ändå kunde vara 'litet mer på'...

...ibland känns det precis
som om utvecklingen skulle gå bakåt.
Som det här med skrivande
och annan skapande verksamhet.

Ju mer iver att 'hinna med'
och därför skynda,
dess mer fel hinner det bli på vägen dit,
att som hinna klart i tid.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-25 13:06



Bookmark and Share


  danne //
Ivern skulle känna sig något utelämnad om dess värd inte tog över tyglarna, repet linan efter linjen söka den blåa lr nej röda sen grön och slutligen blåa.

Logik är ett spel en lek som slugt huvud tänka med oavsett utgången.

Utvecklingen kan likväl gå baklänges ifall något har gå förlorat längs den svängande spiral som rusar så fort fram!

Jo man bör varva ner det är kloka ord där mitt kära lodjur.
Värt att tänka till här!
tack ;)
kramar Danne
2018-11-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP