Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undantagslös

Jag kränger in och ut
på nytta och nöje;
på möjliga positioner,
känner anslagen komma vinande
ur en framtida bottenlöshet
där jag ska sjunka
befriad från min persona,

nynnar
i inåtvänd ordlöshet
i stigande ålders
vidgande svämkägla;

ett ensamt barn
på sandlådans kant
i en stund
som är ett öppet fönster
mot evigheten

Jag måste bryta lystnaden,
stilla hungern efter år
i denna blandade kör
av migrän, artros, hemorrojder
och prostatit
som brusar om kroppars fördystring
som vindens enslighet
i en skog av storögt lyssnande villebråd

Till slut är man undantagslös




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2018-11-25 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP