Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du....

Du finns i tanken
du finns i hjärtat
du finns där
där jag inte vill att

du skall vara..




Fri vers av Bellabella
Läst 2262 gånger
Publicerad 2006-06-16 20:25



Bookmark and Share


    Malin Johansson
det finns många sådana personer...
bra skrivet....
~~Kisses~~
2006-06-17

  Semir
en fin dikt.
slutet känns lite hmm svårt, men bra annars
2006-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Bellabella
Bellabella