Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LAVARTEX (ARTEXLAV)


strava alvastra vasaltra

asatralv

stär räst ärst pedition pedition

expe
pexe
peex
xeep

epex


mini nimi imin inim

extra
axtre

treax
artex


expeditionsministär

extraval




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2018-11-30 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP