Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det här är väl inte poesi? Jodå, påhittat är det. Och så litet kors ord, hylla i mylla. Svar, studentsången hyllar vårens intåg. Den sjungs ibland på en gräsmatta i majbrasans sken. 'Hurra, hurra', snart är våren kär.


Henrik stal en gång...





...fjorton tunnor ren luft.
Det var tunnorna han ville åt,
tror du kanske.

Men i så fall hade du fel.
Ibland har du det.
Men det är du ej ensam om.

Det var allt den rena luften
han ville åt.
Det är visst brist på det mera österut.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-01 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP