Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankar och tårar vid havet...


OM JAG SKINER ...

 

Har cyklat ut till havet ovan Gustafsberg.
Tänker...
Vet lite för mycket...
"Måste" finns inte om det inte finns ett "Om"
Jag måste sluta vara expressiv, det kan ge mer skada än nytta.
Bröderna Grimms sägs ha talat i gåtor även Nostradamus, jag anar de hade sina skäl.
.

Ljuset, flämtar i denna värld ... Ljuset Du sannolikt känner
Iom att Du skriver till mig.. Läser mig..
Tårarna rinner ... Men vad gör väl det? Havet är fullt av droppar.
Min Gud vad har vi gjort?
Hur blev allt så här?
Byråkrati? Vinst till varje pris?
Systematiska ... osv
.

Kan inte skriva...
Ibland önskar jag bara vara liten och ledsen...
Har jag tid att sörja? Sörja världen som glömde älska?
Mina tårar visar ju ändå att jag fortfarande känner och vill något..
En stund för gråt är okay.
.
Men sen för min egen skull behöver jag tända alla ljus i mig.. Dör jag, slocknar jag blir vi en ljusarbetare mindre. Varje ljus räknas. Varje god tanke. Varje bön. Varje liten strof av kärlek.
..
Jag ber, jag ber om Kärlek till blommorna
till barnen
till alla oss, till djuren, till insikter
och insekter
Jag ber att vi inte behöver förstå mer
Bara göra gott
Bara gå i Kärlek
Jag ber för mig
Jag ber för alla Dig
..
Snälla! Kan vi inte på djupet bortom
det världsliga och det ögat ser förenas
i .... Fred...
..
Det är för mycket att be om, men jag gör det ändå,
så ska jag återgå att skapa mig lycklig, då gör jag mest nytta ...
… Om jag skiner..
.
Skenet glittrar dubbelt i tårarna.
Leve oss, länge leve vår art.
En jord ... och Vi..

......
Tack
© Bara jag...




Prosa av DominiQueen
Läst 490 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-12-01 16:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Shine on bright beutyful soul :) <3
2018-12-04

  Marita Ohlquist VIP
Må ditt ljus alltid skina, världen behöver det!
2018-12-03

    Max Poisé
Fastnar direkt i ditt sista stycke som lämnaren skön känsla. Du berör Dom!
2018-12-01

  Livet1
En lågmäld, men ack så innerlig önskan.<3
2018-12-01
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen