Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En limerick är en text på rim med en plats i första raden, medan en rick saknar en plats. Om än en sådan söker, knappast lönt den så ens förs öker. Övning brukar går ut på att lyckas, mindre bra kan det tyckas, så bara skapa stöker...


En oerhört väsen-tlig rick





Har du choklad på din tröja?
Vänta, här skall du väl dröja?
Skönt med vänner en kan lita på,
sådana är svåra att dölja så,
som en vill för att börja.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-01 22:21



Bookmark and Share


  danne //
ja vilken bölja den töja ;)
2018-12-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP