Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livstecken...bagatell

 

 

Snickesnack sicket

tissel och tassel ryktet

om hans frånfälle

sprider sig som en löpeld

bara för att han bokat

 

en framtida plats

i columbariet lever

han som han har lärt

bättre att ligga ett steg

före än ett steg efter

 

vad som komma skall

leva idag imorgon

kan det sluta med att

livet plötsligt upphör och

att man dör knall fall ridå




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-05 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP