Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text En kvinnas ansikte[n]. Av Kerstin skriver. Lade till ett helt onödigt 'Eller?', för att passa det valda formatet. Om du inte ursäktar mig för en så uppenbar fadäs, får jag väl finna mig i det?


Kredit på en text 2018 12 05




En spännande text, rymmer såväl det ena
s om just det andra. Samtidigt undrar ett
jag över kvinnor och män. Män är underliga
som väljer att inte sminka sig i samma om
fattning

som kvinnor, trots att 'inte alla gör det'.
Att bära mask till vardags och inte bara
på maskeradbaler, verkar minst sagt under
ligt, om en inte samtidigt visste att just
smink,

maskara, krämer och parfymer är en högst
lukrativ bransch och de som känner sig
manade att hålla den sortens industri under
armarna... drar sitt strå till stacken för att
inte

göra mängder med människor varken besvikna
eller arbetslösa. Mängder med människor ar
betar just med att se till att kunna förse sina
medmänniskor med allt från maskering, vapen,
tobak,

alkohol, droger eller föda som av gängse veten
skapliga studier anses skadliga för hälsan.
Strunt, säger jag. Vad lever vi för, om inte för
att tävla med varandra om att kunna vara
'först,

störst, bäst och mestbetraktad, om skriven,
rik, känd och kanske även vald till 'årets mest
sexiga, väl klädda et cetera. I brist på annat
får en väl delta i sporten att 'uttrycka sig'?
Eller?




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2018-12-06 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP