Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


fladdervingar



döm inte den som fallit som trädet
alla är medskyldiga
stenen har vi lagt i skon
sanningen skyler sitt ansikte viskar
ingen är förmer, vi föds oskrivna blad
vi måste kunna tala om det svåra
kunskaper för alla som inget vet
om de som tvingats gå
i molnskuggans dal sedan de varit små


alla är avbilder av Skaparen
att leva som människa
genomlysta av eld ljuset i vår själ

vi lär på vägen om vi inte blundar
en del lär sig aldrig nog
måste stiga på tåget igen
att gömma huvudet under vingen en tid
men alltid leva nära

som ett barn gick syndaren vägen fram

fick då se Honom blåsande på en flöjt

- varför sitter du här och spelar?
- jag kallar på mina lamm

jag försöker visa er vägen
så alla hittar hem




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-06 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP