Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buss 42 (nyversion)

 

 

 

 

Buss 42 kommer och går som mina tankar utan att jag egentligen ”Behöver” befatta mig med dem.

-

Buss fyrtiotvå

fyrtiotvå fyrtiotvå fyrtiotvå fyrtiotvå

fyrtiotvå fyrtiotvå

fyrtiotvå

 

avgår 0:00:0

buss fyrtiotvå anländer avgår

avgår avgår avgår

0:00:0

 

fyrtiotvå fyrtiotvå fyrtiotvå

fyrtiotvå fyrtiotvå fyrtiotvå

fyrtiotvå fyrtiotvå fyrtiotvå

fyrtiotvå fyrtiotvå fyrtiotvå

fyrtiotvå fyrtiotvå fyrtiotvå

fyrtiotvå fyrtiotvå fyrtiotvå

 

anländer avgår

avgår buss fyrtiotvå

0:00:0 buss

fyrtiotvå

 

fyrtiotvå fyrtiotvå

fyrtiotvå

 

fyrtiotvå fyrtiotvå fyrtiotvå fyrtiotvå

fyrtiotvå fyrtiotvå

 

buss 42 anländer

till terminalen vid Kampen

01:12:00

 

passagerare ombedes

utgå under

 

tystnad

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-07 05:16

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    glasa VIP
texten är hypnotiserande
som när någon svänger
den där
pendeln
framför mina läsarögon
samma
fram och åter
åter och fram
fram och åter
tills jag
helt
falller i läsartrance
2018-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP