Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

såg en panel av experter


diskutera de politiska partierna nyligen
slogs då av deja vue
nu är det dags igen
det ljugs aldrig så mycket som inför val
och efter älgjakten

i landet som allting är:
nu flyger tornfalken igen
ser hur de blå ballongerna
de altruristiska
egoistiska pamfletterna
svävar iväg över hustaken
nu smides planer
att glömskan ska begravas
under drömmarna
det skröpliga hoppet
att den blinde
åter ska falla bland ruinerna

som vanligt känner sig många lurade
svikna av tomma löften utan substans
granska noga konceptet
över tid inse manipulation tänk i tid!

men den blinde behöver ingen stav
det räcker med sunt förnuft
för inse då manipulation nyttjas
som vapen fånga väljarnas drömmar av t ex SD
tro nu inte något parti har 100 % rena naglar
de har experter som sköter reklamen
vallöftena är noga utvalda
de har lyssnat till missnöjet
och skvalet fångar väljarna
liksom i all manipulation av våra sinnen
finn akilleshälen tryck på den
all reklam nyttjar samma koncept

DET PÅGÅR ETT KRIG OM DIN HJÄRNA

om du inte kan kontrollera Ditt sinne
vill någon annan göra det

G l ö m aldrig det !

det finns sofistikerade metoder som att
smyga in blixtsnabba meddelanden
i mellanrummen
via t ex TV eller på bioduken.
se upp ! nätet är även en attraktiv
tummelplats för dessa luftakrobater
olika bedragare lurar till sig miljoner
av blåögda personer,
kan även påverka vårt kommande val
i riktning som gynnar andra nationer

ögat fångar omedvetet du påverkas
går och köper det du INTE BEHÖVER

vem vinner och vem förlorar?
kapital och makt vinner
på den förlorande sidan finns arbetsmyran
miljön och de utsatta
de lovar runt och håller tunt
inte alls lika värde under ytan
den oheliga familjen har ännu en gång
visat sitt nakna ansikte
och vi som lärt oss läsa mellan raderna
inser detta faktotum

ingen hjärntvätt förminskar den nakna sanningen !

har ingen som helst tilltro till någon här utom klokugglan
so what mig gör detsamma bryr mig inte längre
all manipulation
mig tröttar du inte längre schwindlerben
rullar numera tummarna med vänster
och skriver med höger ! undrar hur en person mår
som våldgästar sidor som är nedlagda och går bakåt
flera år eftersom jag inte har tilltro till de nuvarande ?

har insett några skunkar har avvikit är det möjligt
någon har ett samvete ?


hm en cliffhanger ger alltid svar som kan bli en överraskning. har satt brasklappar med kommentar på fordon som länge stått övergivna. har upptäckt de nyttjats av främlingar p g a krockskador. insåg då fordonet använts av en utan körkort hoppas ägaren inte får en chock om den någon gång kommer tillbaka till sin parkering.






Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 225 gånger
Publicerad 2018-12-09 06:06



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
jepp sysslar mest med mitt
kan därför skriva utifrån mitt
utan påverkas
2024-02-13
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP