Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutchecklista utan anmärkning

sal 5
generell anestesi

[DAVID DUNN: SIMULATION I: SONIC MIRROR]

bukläge på jacksonbord

steriltvätt och drapering

WHO-checklista utan anmärkning

[DIMITRI VOUDUNIS: PRAXIS]

öppnar på sedvanligt sätt
och frilägger Th12 till L4

skannar med O-armen

därefter instrumenteras samtliga pediklar bilateralt Th12 till L4

[LARS-GUNNAR BODIN: LIPTONS ÄVENTYR]

skruvar anpassar för varje pedikel
både när det gäller diameter
och längd

intakta benkanaler och bra fäste

[JENNY Q CHAI: NEW YORK LOVE SONGS]


kontrollskanning visar väl sittande skruvar

anpassade bilaterla stag
som slutlåses

[LARRY POLANSKY: FOUR-VOICE CANONS]

noggrann urspolning

skördar spinalutskott
och destruerar cortex på lamine


och destruerar även facettleder

[ROLF GEHLHAAR: BECKENSTÜCK]

tvärstag

[SIEGFRIED KOEPF: BASSMASCHINE]


transplanterar
med malt lokalt ben


noggrann skiktvis suturering

[PAULINE OLIVEROS: TARA'S ROOM]


agraffer i huden


30 ml ropivacain
7,5 mg/ml
subkutant


sterilt förband


[ERNESTO DIAZ-INFANTE: SOLUS]





slutchecklista utan anmärkning




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 176 gånger
Publicerad 2018-12-09 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP