Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan utan förklaring

Jag sitter framför tv:n , försöker se på fotbollen men mina tankar dras alltid tillbaka till dig... jag kommer alltid på mig själv med att tänka på dig . Jag skulle vilja räkna hur länge jag tänkte på dig varje gång , för att få fram ungefär hur många timmar per dag jag faktiskt tänker på dig . Jag vet att det är sorgligt , för när jag kollar på mig själv . Så ser jag ingenting som du skulle kunna tycka om ..

Det var någon som sa att \"Olycklig kärlek\" var vacker . Den personen kan inte ha varit olyckligt kär någon gång , inte på riktigt . Det är en plåga , att tycka om någon . Att ständigt gå och undra vad personen tycker om dig , det är en plåga att inte veta . Och det värsta är , att man blir sårad så lätt , det behövs inte mycket för att man ska bli sårad . Det räcker med att han inte skriver hejdå på msn så får det mig att fundera , vad är jag för honom ? Vissa säger \"det kanske bara är en dålig dag\" eller något sådant , men jag vågar aldrig lita på det . Jag vågar inte tro på det .

Folk som inte är i samma situation har svårt att säga någonting alls , dem säger bara ; \"men gå vidare om det är så\" men så enkelt är det inte , för samtidigt som jag inte vågar tro , så kan jag inte ge upp hoppet . För mig stämmer verkligen ; \"hoppet är det sista som överger människan\" just nu , jag vill så gärna att hoppet fortfarande finns . Jag tänker tillbaka på saker du skrivit , och vissa skulle kunna säga ; \"Men tror du inte han tycker om dig då?\" , men det var då . Om jag tittar på det senaste.. så vet jag ingenting . Du är som ett stort frågetecken som jag vill göra till ett utropstecken .

Inuti i mig finns en sån där känsla som man inte kan beskriva , en känsla utan förklaring . Jag vet inte om jag borde vara glad eller ledsen , om jag ska skratta eller gråta . Om jag ska le eller vara neutral . Om jag ska låtsas eller leva i verkligheten.. Jag hatar dem här omöjliga situationerna jag hamnar i , för jag lyckas alltid hamna i sådana situationer . Obekväma , ledsna och hatfulla .

Please God , give me a answer . Jag orkar inte gå runt och inte veta längre...




Övriga genrer av mImiko
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-06-17 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mImiko
mImiko